Ziua Internațională a femeii sărbătorită la Parohia Balta Albă


Credincioşii participanți la programul liturgic vineri 8 martie 2019 în biserica „Adormirea Maicii Domnului şi Sfântul Corneliu Sutaşul“ – Balta Albă din Capitală, au avut bucuria primirii elevilor clasei întâi de la Şcoala Gimnazială „Sfântul Voievod Neagoe Basarab“.

Sub îndrumarea doamnei profesor pentru învăţământ primar Mariana Dumitru, micuții au susținut un miniconcert în cinstea Zilei Internaționale a femeii și au oferit flori.

Ziua Internațională a femeii sărbătorită anual în 8 martie este o zi în care femeile sunt apreciate pentru realizările lor, fără a se ţine cont de diferenţele naţionale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.

Biserica conștientizează rolul pe care îl are femeia în actul educațional și formativ al copiilor și tinerilor, în sânul familiei tradiționale. În acest sens, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel amintește de mamele și bunicile creștine rugătoare: „Acestea, prin evlavia, bunătatea, smerenia și înțelepciunea lor, sunt o binecuvântare pentru familie și Biserică. Lumina bunătății sufletului părinților este un reper major în formarea caracterului copiilor şi al tinerilor“

Părintele paroh Vasile-Cristian Niță

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s