Tabăra PROEDUS de la Predeal, răsplată pentru copiii implicați în proiectele Parohiei Balta Albă


Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, în parteneriat cu Arhiepiscopia Bucureștilor- Sectorul Învățământ și activități cu tineretul, în cadrul proiectului O șansă pentru un viitor mai bun pentru copiii în situații de risc din Municipiul București, a organizat mai multe stagii de pregătire pentru copii și educatori.

Un grup de 14 copii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani, implicați în activitățile Parohiei Adormirea Maicii Domnului și Sfântul Corneliu Sutașul- Balta Albă, Protopopiatul Sector 3 Capitală, au fost selectați pentru acest eveniment, care s-a desfășurat în perioada 6-10 februarie, în staţiunea Predeal, având asigurat transportul și cazarea cu toate mesele incluse.

Înainte de plecare, părintele paroh Vasile-Cristian Niță i-a binecuvântat şi le-a urat călătorie plăcută, care să le aducă roade trupești și sufletești.

Prin intermediul programelor organizate, participanții au putut afla informaţii folositoare, cu ajutorul  jocurilor, al drumeţiilor şi al altor activităţi specifice vârstei, desfăşurate în cadrul acestei tabere.

La final, copiii s-au declarat încântaţi atât de activităţile realizate în tabără, cât şi de modul lor de prezentare, ne-a spus doamna profesor Mariana Dumitru de la Școala Gimnazială „Sfântul Voievod Neagoe Basarab” care a însoțit grupul, în calitate de voluntar al Parohiei Balta Albă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s