Bursa parohială „Sfinții Petru Apostolul și Corneliu Sutașul”

Această prezentare necesită JavaScript.

Cu Înalta Binecuvântare a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, începând cu anul universitar 2017 / 2018, Parohia Balta Albă, acordă elevilor şi studenţilor: Bursa parohială „Sfinții Petru Apostolul și Corneliu Sutașul” în valoare de 1.000 lei.

În urma analizării documentelor depuse, Consiliul Parohial a constatat faptul că următoarele persoane, îndeplinesc criteriile de acordare:

  1. Dumitru Maria, elevă în clasa a VII a, la Școala Gimnazială Sfântul Voievod Neagoe Basarab din București, media generală 10, în anul școlar 2017-2018.
  2. Burghelea Cristina-Daniela, elevă în clasa a XII a, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox Sfânta Filofteia din Brănești, media generală 9,82, în anul școlar 2017-2018.
  3. Mache Florin Vlăduț, elev în clasa a XII-a, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox Nifon Mitropolitul din București, media generală 9,42, în anul școlar 2017-2018.
  4. Mihalcea Irina-Ana -Maria, elevă în clasa a XI a, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox Sfânta Filofteia din Brănești, media generală 9,32, în anul școlar 2017-2018.
  5. Chiriță Iulia-Ana Maria, elevă în clasa a XII a, la Colegiul Tehnic Anghel Saligny din București, media generală 9,15, în anul școlar 2017-2018.
  6. Gheorghe Neculai Ionuț, student înscris în anul III la Facultatea de Teologie Justinian Patriarhul, din București, media generală 8,44, în anul universitar 2017-2018.

Duminică 16 decembrie 2018 – după Dumnezeiasca Liturghie, părintele paroh Vasile-Cristian Niță, a înmânat bursele, mulţumind sponsorilor pentru alegerea de a sprijini activitățile Parohiei Balta Albă și beneficiarilor pentru performanţele obţinute şi pentru munca depusă alături de profesori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s