Lecția de istorie… 100 de motive de a fi român

Această prezentare necesită JavaScript.

Ziua Naţională a României a fost sărbătorită la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” prin activitatea „Lecția de istorie… 100 de motive de a fi român” coordonată de doamna profesor de istorie Marinela Stefan, care, doreşte să cultive în sufletele elevilor sentimentul patriotic, singurul capabil să-i unească pe românii de pretutindeni.

La începutul activităţii s-a intonat Imnul de Stat, apoi, corul de elevi al şcolii coordonat de doamna profesor de muzică, Oana Cioabă, a interpretat cântece patriotice.

La această activitate au participat elevi, profesori şi invitaţi; printre aceştia preot paroh Vasile- Cristian Niţă de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” şi „Sfântul Corneliu Sutaşul”.

Participanţii au purtat cocarde tricolore iar, unii dintre ei, au venit costumaţi în port popular în onoarea acestei zile speciale. De asemenea, în sala de festivităţi a şcolii, a fost amenajată  o expoziţie de costume populare, sub îndrumarea  doamnei profesor Angelica Vişinescu.

Cu credință că viitorul României este în mâinile lor, 100 de elevi din „Anghel Saligny” au transmis 100 de mesaje  pentru 100 de ani de la MAREA UNIRE.

La mulţi ani, România, din partea elevilor Colegiului Tehnic „Anghel Saligny”!
La mulţi ani, români!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s