Intalnirea voluntarilor Referendumului pentru familie din 6 – 7 octombrie 2018

Această prezentare necesită JavaScript.

Vineri, 28 septembrie, la Protoieria Sector 3 Capitala, a avut loc seminarul instruirii voluntarilor pentru informarea romanilor cu privire la Referendumul pentru familie din 6 – 7 octombrie. Discursul a fost tinut de Pr. protopop Busuioc Florin si de doamna Ana Săcrieru.

Ni s-a spus ca in putinele zile care ne-au mai ramas sa ne concentram pe informarea romanilor, caci sunt multi care nu stiu despre Referendum, sa clarificam lucrurile cu cei ce s-au lasat manipulati de mass-media, sa chemam oamenii la vot, prin distribuirea pliantelor, carticelelor referitoare la ideologia de gen, in toate sectoarele, prin lipirea afiselor, pe stalpi, in scari de bloc, atat cat ne este permis. Sa le explicam oamenilor ca scopul nostru este sa le „construim” casa copiilor nostri prin asigurarea unei educatii normale, morale referitoare la casatoria dintre un barbat si o femeie, caci doar ei impreuna pot da nastere de prunci, pot intemeia cu adevarat o familie, familia fiind celula de baza a societatii.

E important sa le zicem, cand suntem provocati, ca nu facem parte din partide politice si sa nu pomenim nimic de LGBT, iar atunci cand suntem intrebati daca suntem contra lor, noi sa spunem ca sustinem familia traditionala. E foarte important sa nu raspundem tot cu violenta, dispret, sa incercam sa ramanem calmi, sa nu incercam sa le schimbam acestora convingerile, valorile, sa nu-i judecam, ci sa-L lasam pe Dumnezeu sa lucreze in inimile lor. Trebuie sa ne axam pe acei 3 milioane de romani care au semnat acum 2 ani jumate pentru acest Referendum si pe toti ceilalti de buna credinta, fara sa ne pierdem nadejdea in Dumnezeu.

La sfarsitul intalnirii, am semnat contractul de voluntariat si am primit materialele necesare desfasurarii activitatii.

Personal, voi vota „DA” la Referendum, pentru ca sustin familia traditionala fara de care eu nu as fi existat. Nimic si nimeni nu poate sa inlocuiasca o mama, un tata, fie ei destul de imperfecti, caci pentru o dezvoltare completa, copilul are nevoie de prezenta, grija atat a mamei, cat si a tatalui.

Ecaterina Petrea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s