Trupul lui Hristos primiți…

Luni 18 și marți 19 decembrie 2017, biserica parohială „Adormirea Maicii Domnului” şi „Sfântul Mucenic Corneliu Sutaşul” Balta Albă, a fost gazdă pentru 80 de elevi de la Școala Gimnazială ,,Sfântul Voievod Neagoe Basarab” însoțiți de profesori și părinți.

Deoarece copiii sunt foarte receptivi la diversele influențe care se exercită asupra lor, părintele paroh Vasile-Cristian Niță i-a îndemnat să-și deschidă mintea și sufletul spre credință în spiritul valorilor moral religioase: „iubirea de aproapele”, „împlinirea de fapte bune”, „respectarea părinților și a bătrânilor”, „ajutorarea celor nevoiași”.

După ce au fost împărtășiți cu Trupul și Sângele Mântuitorului Iisus Hristos, copiii au primit de la Moș Crăciun, daruri.

Impresii şi mărturii
Prof. Andreea Băbăruși

Fiindcă acuși vom sărbători Nașterea Domnului, ne-am gândit și noi, elevii din clasa a II-a B, de la Școala Gimnazială ,,Sfântul Voievod Neagoe Basarab” , să ne curățăm sufletele, încât să le facem locașuri curate și calde pentru primirea Pruncului Iisus.

Cu acest gând bun am pornit la colindat către Biserica Adormirea Maicii Domnului și Sfântul Corneliu Sutașul, unde părintele paroh Vasile-Cristian Niță ne-a primit cald și ne-a călăuzit în Taina Sfintei Împărtășiri cu Hristos, Pruncul ce se naște mereu în Betleem pentru noi toți.

În timp ce colindam, am fost surprinși de vizita Moșului Crăciun, sosit neprevăzut împreună cu desaga din care a avut câte un dar pentru fiecare. Mulțumim din suflete curate pentru dragostea cu care am fost primiți și așteptăm mai luminoși să colindăm în continuare, să ducem vestea Nașterii lui Iisus Hristos, încât să răspândim bucurie în jurul nostru.

Sărbători binecuvântate tuturor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s